Відомий український кухар і переможець 5 сезону "Майстер Шеф" Євген Клопотенко розповів, через які труднощі пройшов, коли перейшов на україномовний контент.

Детальніше про це кулінар розповів на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що вже кілька років Євген Клопотенко активно веде сторінку в Instagram і займається розвитком кулінарного блогу на YouTube. Перший час кулінар спілкувався і підносив матеріал виключно російською мовою, щоб зібрати якомога більшу аудиторію. Однак з часом Євген вирішив перейти на українську мову в публічному просторі, що також вплинуло на його блог.

"Тут дякую своїй команді, що вони підтримали це рішення. Ніхто тоді не знав, як відреагує аудиторія. Але компромісів не було. Ми захотіли створювати на ютубі крутий україномовний контент про їжу, і у нас вийшло", - написав Клопотенко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Кулінар зазначив, що у нього немає універсальної поради для тих, хто хоче вести YouTube українською мовою: "ви просто берете і робите". Клопотенко заявив, що з такою позицією кількість передплатників і переглядів зменшується, проте йому вдалося заволодіти інтересом 140 тисяч людей.

"З кожним новим відео у нас збільшується кількість переглядів. Це означає, що україномовний контент на ютубі стає більш популярним. І бути частиною цієї хвилі - офігезно. Цьом", - уклав Євген.

Нагадаємо, що Клопотенко зайнявся любов'ю з курочкою: "переходимо до глибоких пестощів".

Як повідомляв портал Знай.uа, яйця допомогли Клопотенко дати простий пюрешке нове життя: "С*кс в роті...".

Також Знай.uа писав, що Євген Клопотенко розповів, як творчі ідеї можуть стати бізнесом.