Неймовірно талановитий і всіма відомий американський актор, режисер і сценарист Аль Пачіно заснув під час онлайн-церемонії вручення премії "Золотий глобус".

Актор, який грав Майкла Корлеона в трилогії "Хрещений батько" Френсіса Форда Копполи і Тоні Монтана в "Обличчя зі шрамом" Брайана Де Пальма, був номінований в категорії "Краща чоловіча роль в драматичному телесеріалі" за роль в "Мисливцях".

Аль Пачіно є 80-річним володарем п'яти премій "Золотий глобус" при 13 номінаціях. У нього є "Оскар", "Еммі", "Золотий лев" і багато інших статуетки. Тому церемонії вручення премій для актора стали буденністю. А "Золотий глобус" і зовсім дозволив цього року не виходити зі своїх будинків і провести захід в Zoom.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Можливо, через це знаменитість і розслабився так, що задрімав. Або через те, що онлайн-церемонія виявилася досить нудною для акторів. Але в потрібний момент він все ж прокинувся, хоча нагорода йому і не дісталася. У цій номінації переміг Джош О'коннор з серіалу "Корона".

У соціальній мережі Twitter же вже встигли пожартувати, що в другий рік пандемії коронавірусу всі ми трохи Аль Пачіно.

Нагадаємо, "Джеймс Бонд" Шон Коннері помер, весь світ заливається сльозами. За всю свою акторську кар'єру він зумів знятися в більш ніж 70 фільмах.

Як повідомляв "Знай.ua", плачевна доля Маколея Калкіна: куди зник хлопчик з "Один вдома"

Знай.ua писав, у зірки "великого Лебовскі" Джеффа Бріджеса виявили рак