15-річна дочка популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч передплатників.

Якось вона з'явилася на забавному відео, знятим її матір'ю, у них вдома. На ньому дівчина постала з молодим хлопцем, який грає на гітарі. Він є учасником рок-групи разом з Машею під назвою "Шви". Після цього дочка Полякової ще кілька разів ділилася спільними знімками з молодою людиною, а зараз виставила неприємні Instagram Stories для неї і близьких.

Дочка Полякової, скріншот: Instagram Stories
Дочка Полякової, скріншот: Instagram Stories

Вона розповіла про проблеми з хворим коліном, яке раніше її турбувало. І зараз, виходячи з басейну, воно моторошно почало хворіти, як і при легкому дотику до нього, і тепер Маша не може на нього стати.

"У мене були проблеми з ось цією ось коліном, і значить, типу, я така спокійненько йду після басейну. Бачите, шльопанок, все добре. Значить... я піднімаюся по сходах і відчуваю, що моєму коліну приходить пипец. Воно починає моторошно хворіти і я зараз не можу ходити, мені ось так його боляче чіпати. І найприкріше те, що у мене, як би завтра День народження. А я не можу ходити", - каже вона, ледь стримуючи сльози.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, 15-річна Маша Полякова показала, що їй дісталося від мами: довше нікуди

Як повідомляв "Знай.ua", 15-річна дочка Полякової зважилася на кардинальні зміни, фанати не оцінили: "Не повернеш ніколи"

Знай.ua писав, Полякова відкрила в собі талант стиліста, під "роздачу" потрапила дочка: "Як німфа"