Дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 60 тисяч осіб.

Зараз жінка поділилася думкою про те, як важливо іноді міняти обстановку.

"I нехай зараз в Єгипті не самий сезон, але читати книгу під пальмами на березі моря - безцінно в будь-яку погоду. Ми з чоловіком рівно рік не були на відпочинку, цей рік був важкий у всіх відносинах, з цього навіть Єгипет ми зараз цінуємо по особливому. Я максимально запасаюся силами, попереду багато роботи, весь Березень в гастролях❤️ за що я шалено вдячна Всесвіту🙏", - йдеться в публікації, на якій Катерина постала на ганку готелю, підтримуючи вагітний животик руками.

Вагітна дружина Віктора Павлика, скріншот: Instagram
Вагітна дружина Віктора Павлика, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Красуня!😍😍😍😍😍", "В Єгипті зараз чудово і так багато сонечка, якого не вистачає в Україні
Гарного Вам відпочинку", "Iноді змінивши обстановку можна і життя змінити) адже найсильніші зміни - в голові❤️", "З вагітністю ви розцвіли❤️", "Катюша, ви чудово виглядаєте, вагітність вас прикрашає. Ще дуже мудрі", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Вагітна дружина Віктора Павлика)
Коментарі, скріншот: Instagram (Вагітна дружина Віктора Павлика)

У минулому році, 7 серпня після тривалої боротьби з онкологією пішов з життя син Віктора Павліка Павло.

Нагадаємо, вагітна Дружина Віктора Павлика показала, як розважається в Єгипті без чоловіка

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна Дружина Віктора Павлика вискочила на вітер з мокрою головою: просто хуліганка

Знай.ua писав, Віктор Павлик прилаштувався між грудьми розкішної Ірини Білик: "Любимся очень"