Дочка відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна часто ділиться зі своїми шанувальниками яскравими кадрами зі свого життя і роздумами на різні теми в Instagram.

На цей раз Анна не тільки привітала шанувальників з початком весни, а й показала, як проводить перші дні березня далеко від Батьківщини і близьких родичів.

Зараз дівчина відпочиває в Дубаї, звідки показує стильні фото. На цей раз Анна прогулялася по неймовірному саду з інсталяціями з квітів і гігантськими скульптурами з живих рослин.

Дівчина позує на тлі величезних зелених статуй у вигляді голів коней і на тлі арок з різноманітних кольорів. Вона вибрала легкий романтичний образ з білої блузки, блакитних джинс з поясом і хустки у волоссі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Шанувальникам дуже сподобався романтичний образ дівчини, вони відзначили, що весна – як нове життя і дуже раді, що вона настала. У тому числі фанати здивувалися дивовижній схожості з мамою, з кожним роком дівчина просто перетворюється в її копію і на деяких кадрах це особливо помітно.

" яка краса😍 😍 😍", " о дааааа. Вийшов з дому і ніби нове життя, нова якась попереду історія ♥️🌱", " Краса 😍", "о дааа🕊нарешті вона настала", " з початком весни❤️🧚🏻♀️💕", "у нас не відчувається, але по вам так", "не відчуваю, у нас йде сніг", " і тебе Ганнуся,з весною!😊 ", "Ви така красива, ніжна як квітка😍 😍 😍", "ми теж там були,неймовірно красиво,а аромат, ммммммм", "Ганнуся, Нехай ця весна подарує багато незабутніх моментів", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Заворотнюк вийшла в світ в образі квіточки, так і пашить здоров'ям.

Як повідомляв "Знай.uа", дочка онкохворої Заворотнюк стурбувала дивною зовнішністю і ногами в мотузках.

Також "Знай.uа" писав, що дочка онкохворої Заворотнюк перетворилася на милу кокетку, але не все гладко.