У Шрі-Ланці загинула дівчинка, якій було всього 9 років. Виявилося, що її сильно побили gfkbwt. під час ритуалу, який, як вважають дехто вважає, проганяє "нечисту силу". Через загибель дівчинки місцеві правоохоронці взяли під варту двох людей.

Про це стало відомо завдяки повідомленню поліцейського департаменту Шрі-Ланки для британських журналістів з BBC.

За інформацією поліції, підозрювані - жінка, яка проводила ритуал екзорцизму, і мати дівчинки. Вони постали перед судом, де їм пред'явили звинувачення в смерті дитини. Їх затримали до 12 березня.

Обряд, скріншот: YouTube
Обряд, скріншот: YouTube

Правоохоронці зазначають, що інцидент стався в місті Делгода, приблизно в 40 км від столиці Коломбо. Там жила жінка, відома своїми послугами "вигнання".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Мати дівчинки і шаманка, скріншот: YouTube
Мати дівчинки і шаманка, скріншот: YouTube

Мати вважала, що її донька була одержима демоном, і відвела її ло будинку екзорцистки, щоб провести ритуал "вигнання злого духу". Екзорцистка спочатку намазала дитину маслом, а потім почала бити дівчинку палицею.

Деякі сусіди намагалися втрутитися, почувши крики дівчинки, але не змогли її врятувати. Коли дівчинка втратила свідомість, її доставили до лікарні, де вона померла. Поліція зазначає, що в цьому районі не вперше роблять спроби "вигнання", що призводять до фізичних травм або смертей.

Що відомо про так зване "вигнання"?

Це обряд, який, як вважають деякі люди, виганяє бісів та інших надзвичайних істот з одержимого від них людини, за допомогою молитви і певних ритуалів. Уявлення про це є складовою частиною системи вірувань у багатьох релігіях і культах.

Раніше повідомляли, чоловік застрелив 9-річну доньку сусіда за галасливий ремонт.

Як повідомляв Знай.uа, у Львові школярку вбило ударом струму: вилізла на потяг заради селфі.

Знай.uа писав, школярка вбила свого хлопця і викинула з вікна: понівечене тіло знайшли на даху.