Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися зі своєю багатотисячною армією шанувальників красивими фото та відео в соцмережі Instagram.

Нещодавно Тоня відпочивала з чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном на популярному гірськолижному курорті в Буковелі, де вони розважалися з друзями і каталися на лижах.

Однак зараз пара вже повернулася до Києва. Матвієнко вирішила напередодні 8 березня влаштувати зірковій мамі красиву фотосесію. На опублікованих кадрах в Insta Stories 38-річна співачка зображена в розкішній чорній сукні та босоніжках на високому каблуку.

Тоня тримає маму за руку, а Ніна Митрофанівна також у чорній сукні стоїть на табуретці босоніж. При цьому взуття народної артистки знаходиться на підлозі. Варто зазначити, що задумка фотосесії дуже оригінальна і зворушлива.

Ніна і Тоня Матвієнко, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше ми писали про те, що налякана Тоня Матвієнко закрила обличчя руками: що накоїв Арсен Мірзоян. Зіркове подружжя вирішило зробити кумедне селфі в гірськолижних костюмах.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала "залізний зад" Арсена Мірзояна: міцний горішок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян спустив Тоню Матвієнко з гори в "червоній зоні".

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко показали гаряче кохання у засніженому Буковелі. Співак показав у соцмережі нове фото з відпочинку.