З Болівії прийшли доволі сумні новини. Так, на заході країни в університеті Публіка де Ель Альто сталася трагедія. На п'ятому поверсі, де зібрався натовп студентів, луснули перила. Жертвами трагедії стали щонайменше семеро людей.

Про це повідомляє болівійське видання El Deber.

Трагедія в болівійському університеті, скріншот: YouTube
Трагедія в болівійському університеті, скріншот: YouTube

За інформацією журналістів, натовп учнів зібрався на п'ятому поверсі факультету фінансових наук — там мали проходити студентські збори. У якийсь момент на майданчику почалася тиснява, людей ставало все більше і конструкція не витримала.

Трагедія в болівійському університеті, скріншот: YouTube
Трагедія в болівійському університеті, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

За даними видання, молоді люди в результаті тисняви і зламаних огорож впали з висоти близько 17 метрів. Справою зайнялися правоохоронні органи, які вже викликали на допит охоронців університету.

Поліцейські мають намір з'ясувати, чому керівництво вишу і охорона допустили скупчення людей в умовах пандемії. Крім того, слідчі планують допитати одну з дівчат - учасниць бійки біля огорожі.

Трагедія могла статися через поганий ремонт. За даними місцевих ЗМІ, перила, які луснули, раніше вже ремонтували. Якість робіт могла вплинути на те, що трапилося.

Раніше повідомляли, у Львові помер легендарний вчений і "зірка" університету, студенти не стримують сліз.

Як повідомляв Знай.uа, двадцятирічний кулеметник загинув смертю хоробрих на Донбасі, кохана в сльозах: "Наші діти...".

Знай.uа писав, у Харкові в жахливій ДТП загинули полковник і донька, п'яний вбивця розкаявся: "Це молодість і дурість".