Сьогодні, 3 березня 2021 року, стало відомо, що пішов з життя спортивний коментатор Юрій Розанов.

Про це повідомив його колега Михайло Моссаковський на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter. Юрій Розанов помер у віці 59 років.

"Помер Юра Розанов. Через 15 хвилин ефір. Не знаю, як працювати", — написав Моссаковський у публікації.

Новина про смерть Юрія Розанова, скріншот: Twitter
Новина про смерть Юрія Розанова, скріншот: Twitter

Відомо, що спортивний коментатор боровся з онкологічним захворюванням - легенi, а минулого літа, 2020 року, заявляв, що в якийсь момент пішов на поправку. Але згодом у нього були виявлені нові утворення. Йому стало погано напередодні смерті, дружина викликала йому лікарів через утруднене дихання. Йому рекомендували спостерігатися у лікарів.

В ході боротьби з раком Юрій Розанов багато разів проходив курси хіміотерапії.

"Або помру, або буду працювати", - говорив він в одному з інтерв'ю.

Юрій Розанов, скріншот: Youtube
Юрій Розанов, скріншот: Youtube

Коментатор працював на телебаченні і радіо, озвучуючи переважно футбольні та хокейні матчі. Багато років тому, в 2012-му, він був нагороджений премією ТЕФІ як кращий спортивний коментатор Російської Федерації.

Нагадаємо, геній і чарівник: футбольний світ прощається з Дієго Марадоною - що востаннє сказали зірки легенді

Як повідомляв "Знай.ua", легенда футболу Рональдіньо попрощався з рідною матір'ю, Мессі не залишився осторонь: "Не можу повірити"

Знай.ua писав, відомий футболіст помер прямо під час матчу: зупинилося серце. Про трагічний інцидент повідомила прес-служба його колишнього клубу. Крістофер Мабул помер від серцевого нападу. Футболісту стало погано під час гри.