Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 795 тисяч чоловік.

А зараз знаменитість вирішила і зовсім роздягнутися перед багатотисячною аудиторією і прийняти разом з нею душ, рекламуючи косметику для волосся. Мішина вирішила поцікавитися у шанувальників, як вони розподіляють пріоритети, звідки черпають ресурс і чим надихаються. Адже, чим більше в житті кожної дівчини відповідей на ці питання, тим більше стає енергії.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Ксенія виділила саме волосся одним з її джерел сили. Актриса не пам'ятає себе без довгого волосся, і не знає, як можна мати доглянуті і гарне волосся, якщо не приділяти їм належної уваги. Тому, в її випадку, це робота. Вона підбирає продукти, які їй підходять. Це стосується і шампунів, і гребінців, масок, ампул, гаджетів і сироваток. "Холостячка" регулярно вивчає все, що з'являється на ринку.

"Іноді я можу з першого погляду на інтуїтивному вже чи рівні визначити спрацює це зі мною чи ні. Крім того, що гарне волосся - це красиво (та вибачте мені тавтологію) це ще й моя медитація. Я розчиняюся в моменті, коли торкаюся до них. Я люблю себе. Я дякую собі, своє тіло за те, що воно мені дає. Адже без тіла наша душа не могла б проживати цей дивовижний досвід тут", - написала вона у підписі до публікації.

Для неї любов'ю виступає "піклуватися", і це той самий випадок, коли це дієслово.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Холостячка Мішина з Еллертом похвалилися поповненням в сім'ї: "У нас з'явився..."

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Мішина збирається вчити українок життя за гроші: "У вас немає енергії"

Знай.ua писав, Еллерт "вирубався" в ліжку з Мішиною - на найцікавішому місці