Народна артистка України Таїсія Повалій і подружка колишнього президента Віктора Януковича анонсувала вихід свого альбому напередодні 8 березня. Відео вона опублікувала в Instagram.

На відео Повалій позує у себе вдома в синій кофтині і з кішкою на руках. Виявилося, що домашнього вихованця артистки звуть Шоколадка. На відео вона анонсувала вихід свого нового альбому. Хоча вона позує вдома, вона виглядає елегантно, з легким макіяжем і романтичною укладанням з локонами.

"Моя дівчинка. Ми з шоколадкою нагадуємо вам, що 5 березня ви всі повинні послухати мій новий альбом, тому що в ньому моє життя. До зустрічі", - каже Повалій.

Фанати прийшли в захват від нового відео Таїсії та її краси. Також найвідданіші шанувальники зізналися, що вже в снах бачать і не можуть дочекатися прем'єри альбоми. Особливу увагу до себе привернула кішка співачки на прізвисько Шоколадка, яку також назвали ніжною і кицькою, яка приносить радість в будинок.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Таечка, ви як завжди найніжніша і красива😍 🔥. А Шоколадка принадність. Тварини в будинку це ковток щастя, хоча моє щастя буває різною😂. Але всерівно люблю її. А вихід альбому це окрема тема, яку можна обговорювати вічно. Спасибі вам, дорога, за Душу, яку вкладаєте в кожну свою пісню.Просто-Люблю. Просто-Сумую", " Ура!❤️ чекаю!", "Обов'язково👏 🔥 чекаємо, Таїсія", " яка Щляткая шоколадка 🍫 🥰 😘 а про П'яте Березня нам вже сни сняться, якщо що😍"," яка ж ви, таечка, Гарненька!!! Чекаємо-чекаємо) кицька в будинку - ніжність подвійна!!!❤ ️ ", "Чекайте дуже дуже новий альбом!!! Яка красива котейка", " Ах ці очі, потонути в їх із задоволенням! 😍 Чекаємо альбому з нетерпінням! ✨ P. S. Таечка, а якої породи у маленьке диво, на ім'я Шоколадка?", "З нетерпінням чекаємо!",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Таїсія Повалій подарувала "особливі слова" росіянам.

Як повідомляв "Знай.uа", Таїсія Повалій зізналася в любові особливому чоловікові, і це не Ліхута.

Також "Знай.uа" писав, що Таїсія Повалій зізналася, що у неї висохло після пластики.