Відомий український лікар педіатр Євген Комаровський висвітлив історію своєї читачки, яка зараз на пізньому терміні вагітності проходив лікування від коронавірусу в одній з лікарень України.

"Найсумніше в тому, що з приводу цих жінок і цих медсестер ніхто не вийде з мітингами і ніхто не збере РНБО...",- зазначив Комаровський і опублікував лист від жінки.

Євген Комаровський, кадр з відео
Євген Комаровський, кадр з відео

"Добрий вечір. Пишу Вам, Євгене Олеговичу, щоб ви цей лист зробили відомим, бо на гарячі лінії немає надії. Ніхто не хоче нічого змінювати. В даний час перебуваю в перинатальному обласному центрі Івано-Франківська на лікуванні з підтвердженим ковидом на 34-му тижні вагітності з двосторонньою пневмонією, підключена до кисню", - пише жінка.

Вона розповідає, що в палаті 5 жінок і все на кисні. У палаті дуже жарко, +30, а пацієнтки ще й з температурою 38,8.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Відкрите вікно не допомагає. Провітрювання вистачає на 2-5 хвилин. Як вижити в таких умовах? Нічого не залишається, тільки терпіти, тому що на скарги все розводять руками. А ти лежиш і думаєш, що тобі вже приходить кінець. Так ось в таких умовах вже тиждень. Температура тіла на щастя вже не піднімається. Але ти все одно далі задихаєшся і не можеш спати. Я ще ніколи не потрапляла в такі умови. Я просто без слів... І що можуть зробити вагітні хворі жінки?",- пишуть жінки.

Євген Комаровський, фото Instagram
Євген Комаровський, фото Instagram

Зате медсестрам можна ставити пам'ятники. Всі дуже доброзичливі і турботливі до всіх, всі допомагають, бігають в аптеку. І вони працюють за одні аванси, ТАК як ЗП їм не виплачують вчасно, заборгованість за кілька місяців !!! А якщо щось не влаштовує, кажуть писати на звільнення ... Це другий поверх ковидного відділення, палата # 5, всі хто чергував, я дуже вдячна вам !!!

PS. Всі хто не вірить в ковід-19, в тому, що на Прикарпатті переповнені лікарні, не хочуть дотримуватися елементарних правил - бажаю вам провести одну ніч в палаті інтенсивної терапії на обсервації.

Раніше ми повідомляли, Комаровський знайшов джерело мікробів і ГРВІ, є майже в кожному будинку.

Як повідомляв "Знай.uа", доктор Комаровський пояснив, як правильно підвищити імунітет, що категорично заборонено.

Також "Знай.uа" писав, що Комаровський розповів, як захистити дитину від обмороження.