Фіналіст романтичного шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко, якому відмовила Ксенія Мішина, вважають ідеальним холостяком і чоловіком. Він вирішив розповісти про те, як пережив перші дні після відмови головної героїні і хто з жінок його захоплює.

Про це він розповів в інтерв'ю для проекту "сильний".

"Два три дні Я не міг зрозуміти, що відбувається, тому що мене ніби з мого світу витягли, засунули в інший світ, який не був схожий на мій звичайний, в якому я звик жити. Я трохи подумав про своє життя, про любов, про відносини весь такий наповнений і потім назад в моє життя повернули і я не зрозумів, з чого взагалі починати. Я приїхав до себе додому і я подумав, що я приїхав в готель. Я був на валізах, мені здавалося, що я зараз знову кудись поїду. Я три дні вдома відпочивав, пив каву, гуляв у парку, спілкувався з друзями і через три дні поїхав в офіс на роботу", - говорить Льоша.

Його дуже були раді бачити на роботі і він почав вникати в робочий процес.

"Емоції нікуди не пішли, я фокус повністю перевів на роботу і таким чином заглушив ці емоції. Все", - говорить він.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Льоша зізнався, що для нього прикладом сильної жінки завжди була і залишається мама. Але не тільки вона.

"Вона якось встигала і нас виховувати, і працювати і з татом спілкуватися з приводу його роботи. Мені подобається Лера Бородіна. Я коли перший раз побачив її на конференції я такий: вау. Я очманів взагалі. Я дуже захоплююся тим, що вона робить, стежу за нею. Дружина Гриші Решетника. Я не знаю, як вона все встигає", - каже Льоша.

Раніше ми повідомляли, ідеальний холостяк Тригубенко зізнався у закоханості, про Мішину і не знав.

Як повідомляв "Знай.uа", ідеальний Льоша з "Холостячки" вперше заговорив про свої недоліки.

Також "Знай.uа" писав, що учасник "Холостячки" розкрив правду про стосунки після проекту.