Знаменитий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма поділився гарною новиною.

Так, вже 4 березня відбудеться прем'єра першої української поліцейської комедії "Нереальний копець", в якій Влад Яма знявся зі Станіславом Бокланом і Дмитром Ступкою. Про це хореограф повідомив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"Це сталося 🔥🔥🔥", - радісно підписав постер хореограф.

Варто зазначити, що Дмитро Ступка також нагадав про прем'єру фільму зі своєю участю.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ух-ти! "Нереальний Копець" наближається!" - заявив український актор.

Як відомо, комедія "Нереальний копець" – новий повнометражний художній фільм режисера і продюсера Олександра Біляка ("Гола правда", "Сотка").

За сюжетом, після звернення президента всі діти чиновників повинні вчитися і працювати в Україні. Начальник поліції викликає з Америки сина і влаштовує його працювати в місцеву дільницю. Досі основною роботою синка-мажора було тринькання батьківських грошей, але все змінилося... Суворий лейтенант-напарник змусить гламурного ледаря стати справжнім копом.

Дивіться офіційні трейлери нової української комедії:

Нагадаємо, Влад Яма приголомшив дивними розвагами на відпочинку: "Годування мертвими курчатами".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Горбунов відвідав прем'єру третьої частини популярної вітчизняної кінокомедії "Скажене весілля".

Також портал Знай.uа писав, що Влад Яма зробив красуні-дружині неймовірний сюрприз: про таке мріє кожна дівчина.