Популярна українська співачка Ірина Федишин активно ділиться з багатотисячною армією шанувальників цікавими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 34-річна зірка повернулася з відпочинку в Домініканській Республіці та записала для фанатів нову композицію під назвою "Обійми". На своїй сторінці в соцмережі артистка повідомила, що свіжа пісня вже доступна на всіх музичних майданчиках.

У рамках прем'єри Федишин виступила в програмі "Ранок з Україною" в розкішній сукні з пікантними вирізами на нозі і з оголеними плечима. Варто зазначити, що співачка виглядає приголомшливо в такому образі.

"Сьогодні був ще один яскравий день 😍 І почався він з прямого ефіру в програмі "Ранок з Україною"🤩. А потім ще багато зустрічей та інтерв'ю) Більше дивіться в сторіс 😉 Нова пісня вже в шапці профілю 🔥", - написала виконавиця.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Чудова ❤️", "Трохи відверто, як для ранкової програми...", "Ви дуже добре виглядаєте, але такий стиль мені здається більше підходить на вечірній вихід. А вранці потрібно щось ніжне, світле", - зазначили коментатори.

скріншот коментарів

    Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин зізналася, чим жертвує заради фанатів: "Потім довго відходжу".

    Нагадаємо, Ірина Федишин з нескінченними ногами затьмарила інших зірок: "Прем'єра".

    Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин пообіцяла виконати нову пісню наживо: "Обійми".

    Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин роздає свої улюблені речі: "Хто хоче?"