Популярний український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який цієї весни має представити новий проект під назвою "Оранжерея", поділився свіжою публікацією у соцмережі Instagram.

Так, колишній лідер партії "Голос" вирішив відвідати Національну філармонію України в Києві та розповів багатомільйонній армії фанатів про свої враження від концерту. Варто зазначити, що Вакарчук назвав піаніста філармонії Антонія Баришевського гордістю нашої країни.

"На крутому концерті в філармонії! Ігор Стравінський: "Аполлон Мусагет". Симфонії духових інструментів. Концерт для фортепіано і духових інструментів. Соліст - чудовий піаніст Антоній Баришевський. Гордість України!" - написав вокаліст "Океан Ельзи".

Святослав Вакарчук, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше ми писали про те, що батька Святослава Вакарчука увічнили у Львівському університеті: "Це велика честь".

Кафедру теоретичної фізики Львівського національного університету імені Івана Франка назвали на честь покійного Івана Вакарчука – вченого-фізика, ректора університету в 1990-2007 і в 2010-2013, міністра освіти і науки України.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук здивував архівним фото з покійним Кузьмою Скрябіним: "Подумала - Цой".

Як повідомляв портал Знай.uа, улюблениця Вакарчука Христина Соловій заговорила про інтимне: "Немає більшого блаженства".

Також портал Знай.uа писав, що "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука попередив українців: "Близько".