Модель плюс сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 15-го розміру. Дівчина часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соцмережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіші.

Також Міла регулярно відвідує тренажерний зал і басейн, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі. І цей раз не став винятком – модель плюс сайз вирішила не відтягувати і вже зараз підкачатися до літа, щоб на відпочинку виглядати ще більш карколомно.

Кузнєцова повернулася до тренувань у басейні і вже опублікувала звідти пікантну фотографію, на якій вона зображена в червоному злитому купальнику з глибоким вирізом у зоні декольте.

"Просто чарівно 😇😇😇 Найяскравіші емоції", - підписала кадр модель з 15-м розміром грудей.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"У тебе дуже класна талія, мені є до чого прагнути ❤️", "Вау, ти як завжди виглядаєш дуже стильно, навіть у купальнику 🔥🔥", - зазначили коментатори.

Міла Кузнєцова, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей показала свої буйки у всій красі: "Для найвідданіших".

Нагадаємо, Міла Кузнєцова зігріла українців своїм 15-м розміром: "На душі літо".

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова вирішила підказати підписникам, як виглядати ефектно на будь-якому заході.

Також портал Знай.uа писав, як рекордсменка України Кузнєцова затьмарила переможницю "Євробачення" 15-м розміром грудей.