З Чернігова прийшли тривожні новини, які ще раз доводять справжню людську тваринну жорстокість. Так, з'явилася інформація, що помічник вихователя в міському ліцеї з посиленою фізичною підготовкою після вечірньої перевірки побив 17-річного підлітка, вихованця закладу.

Повідомляється, що ліцеїст з травмами звернувся до лікарні, там йому зробили операцію і видалили пошкоджений орган. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Чернігівської обласної прокуратури.

Публікація Чернігівської прокуратури, скріншот: chrg.gp.gov.ua
Публікація Чернігівської прокуратури, скріншот: chrg.gp.gov.ua

За даними прокуратури, минулого тижня вихованця Чернігівського ліцею з посиленої фізичної підготовки жорстоко побив помічник вихователя. Він вдарив кулаком 17-річного хлопця. Через кілька днів неповнолітнього госпіталізували в лікарню і прооперували, видаливши пошкоджену селезінку.

Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

До поліції звернулася мати постраждалого вже після операції сина. Відкрили кримінальне провадження, тому правоохоронці почали розслідувати обставини інциденту. Також відомо, що досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернігівського РУП ГУНП у Чернігівській області.

Варто також нагадати нашим читачам, що в Кривому Розі учениці 10-го класу побили свою однолітку, зняли те, що відбувається на відео і опублікували в мережі. Інцидент стався біля школи №15 в Металургійному районі Кривого Рогу, Дніпропетровська область. Група школярів опублікувала в мережі відео, на якому знущалися над своєю ровесницею.

Раніше повідомляли, у Кривому Розі школярки поставили однолітку на коліна і публічно принизили через хлопця.

Як повідомляв Знай.uа, шаманка забила 9-річну дівчинку палицею, виганяючи "злих духів": мати стояла і дивилася.

Знай.uа писав, у Франківську викрали 5-річного хлопчика: батько прочісує місто і благає про допомогу.