Пішов з життя зірка серіалу "Династія": на ньому виросло ціле покоління

У середу, 3 березня, стало відомо про те, що помер американський актор, каскадер Джеффрі Скотті, який прославився на весь світ завдяки ролі в культовому серіалі "Династія". Актор помер ще 23 лютого в своєму будинку в Колорадо, але про трагічну звістку громадськість дізналася лише зараз.

Джеффрі Скотт, фото Getty Images
Джеффрі Скотт, фото Getty Images

"Скопинський маніяк" на волі: 3,5 роки тримав у підвалі дівчаток, які народжували йому дітей

Небезпечний маніяк, який провів в ув'язненні 17 років за викрадення і зґвалтування двох дівчат, вийшов на свободу. Житель Рязанської області 70-річний Віктор Мохов, відомий як "скопинський маніяк", вийшов на свободу з колонії в Саратовській області.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пішов з життя зірка "Сватів": не зміг здолати хворобу

У Києві на 44-му році життя помер актор Іван Марченко. Іван Марченко добре знайомий глядачам за серіалом "Свати". Про смерть українського актора та режисера Івана Марченка повідомила в Facebook студія дубляжу LeDoyen Studio, на якій артист працював.

Палаюча свічка, кадр з відео: YouTube
Палаюча свічка, кадр з відео: YouTube

Осадча дозволила Горбунову обійняти красуню в білому: коли дружина бачить - можна

Відома українська телеведуча Катя Осадча має величезну аудиторію шанувальників з якими ділиться цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. Цього разу знаменитість вирішила показати, як вирушила на День народження до подруги зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим.

Катя Осадча, Валерія Гузема та Юрій Горбунов, фото: Instagram ТСН
Катя Осадча, Валерія Гузема та Юрій Горбунов, фото: Instagram ТСН

Ані Лорак засвітила принади перед Філіпом Кіркоровим: глибоке декольте і ніжний погляд

Ані Лорак презентувала своє шоу DIVA в кінотеатрах, засвітилась з Філіпом Кіркоровим на прем'єрі. Популярна в Росії співачка українського походження Ані Лорак, яка активно будує кар'єру в РФ, зібрала на своїй сторінці в Instagram майже 7-мільйонну армію шанувальників, яких залюбки розважає новими постами.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

Кур'єр-супергерой врятував життя крихітки, яка випала з 12-го поверху: "Дуже злякався"

У В'єтнамі кур'єр служби доставки врятував маленьку дівчинку, яка випала з балкона 12-го поверху. Відомо, що інцидент стався у в'єтнамському місті Ханой: 31-річний кур'єр служби доставки Нгуєн Нгок Ман сидів у своєму автомобілі в очікуванні нового замовлення, як раптом почув дитину, що плаче і крики.

Нгуєн Нгок Ман / фото: VnExpress / Gia Chinh
Нгуєн Нгок Ман / фото: VnExpress / Gia Chinh