Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Знаменитість виставила зворушливе чорне-біле відео, повідомивши шанувальникам несподівану новину - виявляється, їх з Вікторією Смеюхою дует "НеАнгели" розпався після 15 років успішного існування, 5 альбомів, більше 20 кліпів і безлічі номінацій.

Так, артистка зізналася, що з Вікторією їм вдалося довести, що справжня жіноча дружба існує, дівчата пройшли разом через радощі і прикрощі, весілля і розлучення, вагітності. Красуні вирішили продовжити свій творчий шлях порізно, проте між ними немає конфліктів.

"У горі і в радості, на весіллях і розлученнях, в ейфорії і в пмс😂 а, головне, під час двох вагітностей — ми завжди були разом.
Це були прекрасні (але іноді такі ж важкі😂 😂 😂) 5475 днів.
15 років, 5 альбомів, більше 20 кліпів, купа номінацій і статуеток — все на двох.

НеАнгели-вже історія. Мені не подобається слово» розпалися", ми з @vikanablack пов'язані назавжди, просто далі ми йдемо порізно.
З пісні слів не викинеш "Роман" не пропаде з плейлистів тисяч людей❤ ️ ❤️❤️

Дякую всім, хто був з нами поруч всі ці роки❤️
Дякую @yuriynikitin за те, що 15 років тому повірив у мій талант і дав шанс показати себе на великій сцені.

Не прощаємося😚"

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.