Українська ведуча "Нового каналу" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віцепрем'єр-міністра Павла Розенка, продовжує випромінювати хороший настрій.

Основним каналом трансляції цього позитиву, окрім, авжеж, роботи на телебаченні, традиційно є сторінка зірки в соцмережі "Інстаграм".

На цей раз захват Олени-Крістіни викликала її улюблена пісня, яку вона випадково почула з іншої машини, і яку вона вирішила поставити й собі.

"Моя улюблена ранкова пісня, для будь-якого ранку, просто <нерозбірливо> капець, і качає", — каже вона на відео, сидячи за кермом авто.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Доброго ранку 🙌 Прекрасного і продуктивного дня всім !!! Щоранку - це час почати життя знову 👐 і не забуваємо, Завтра п'ятниця 😉", — підтримують цей настрій у коментарях.

"Уррра, 😊😊😊 хай живе гарний настрій", - підхоплюють цей настрій.

"Сьогодні Ви мені наснилися 😻 Ми обнімалися довго, але ви побігли на завдання. Потім я Вас все-таки знову знайшла і ми вже зробили фото 😊", - отримує несподіване зізнання Олена-Крістіна Лебідь у коментарях.

Нагадаємо, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь в екстремальному декольте побачила майбутнє: "Мені нра!"

Як повідомляв "Знай.ua", наречена Розенка Лебідь спробувала себе в ролі мами: суворе серце розтануло

Знай.ua писав, наречена Розенка показала радість з палицею в роті: "Набагато краще"