Відомий російський артист, соліст гурту "Руки вверх" Сергій Жуков залишається кумиром цілого покоління, а його пісні слухають досі. Зірка 90-х часто балує шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу Жуков повідомив важливу новину і звернувся до фанатів з проханням. Так, 44-річний виконавець хітів "18 мені вже" і "Альошка" розшукує свого двійника, який зіграє в кіно і поспілкується з ним особисто. Головна умова – претендент повинен бути схожим на Жукова у віці 18-20 років.

Сергій Жуков, скріншот: YouTube
Сергій Жуков, скріншот: YouTube

"Розшукується двійник Жукова! 😱 Друзі хочу повідомити вам важливу новину! ⚡ Я шукаю того, хто схожий на мене в молодості, і зможе зіграти мене в кіно! Важливо! Саме в молодості, у віці 18-20 років, а не зараз... Якщо ти дивишся на ці фотографії, і бачиш на них себе, терміново роби фото і викладай пост з хештегом #ДвійникЖукова.

А так же, якщо ви знаєте хлопців, схожих на юного мене 🧒, обов'язково розкажіть їм про мої пошуки, відзначайте в коментах! Я особисто подивлюся всі фотографії та виберу майбутню зірку!;)) Не соромтеся, викладайте свої фотографії в мережу! Це реальний шанс особисто зустрітися і попрацювати зі мною! Впевнений, батьки будуть щасливі! 😏" - написав лідер "Руки вверх".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Сергій Жуков з "Руки вверх" показав себе в молодості і заговорив про розвал Росії: "Хоч мікрофон був".

Як повідомляв портал Знай.uа, Сергій Жуков розповів про порятунок від Шкуродерів: зламали ноги і напхали таблетками.

Також портал Знай.uа писав, що солісту "Руки вверх" Жукову пригадали, як він гуляв у 90-х: "Доньці вже 16".