Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить радувати шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram. Відомо, що за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

У п'ятницю, 5 березня, 38-річна виконавиця презентувала свій новий сингл під назвою "Рідний", яким інтригувала фанатів довгий час. Так, композиція вже доступна на всіх музичних майданчиках.

Крім того, незабаром повинен вийти цілий короткометражний фільм, що описує історію, закладену в ліричній пісні. Про це Лобода повідомила у своїх Insta Stories.

"Рідний" на всіх цифрових майданчиках. Слухай просто зараз", - написала артистка.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Найкраща ❤️🔥", "Супер ❤️", "Світлана Сергіївна, ви викрали моє серце ❤️", "Повернулася! Наша колишня Loboda ❤️", "Голос... До мурашок 🤤🤤🤤🤤", - зазначили коментатори.

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода показала всім, як розважається на білих простирадлах: "П'ятниця вечір".

Нагадаємо, 64-річна мама Світлани Лободи похвалилася, як розважається в палаці президента Об'єднаних Арабських Емірат.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода визнала, що якісну музику створюють лише в Україні: "Такий закон". Артистка заявила, що Superstar – одна з найкращих її пісень.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода зустріла ранок з молодим красенем, який балує її подарунками та квітами.