3 березня пішов з життя Сергій "Бразил" Корольов, один з музикантів гурту Brutto, солістом якого є відомий по проєкту Ляпіс Трубецькой Сергій Міхалок. Чоловікові було усього лише 35 років. Його смерть після довгої хвороби стала приводом для жалоби багатьох шанувальників.

Про смерть музиканта повідомили на сторінках гурту Brutto в соцмережах. Зокрема на Facebook свої коментарі залишили і пересічні громадяни.

"У 2019 переніс складну операцію - гліобластоми правої півкулі головного мозку 4 ступеню ... Боровся до останнього ... Дуже шкода ... Велика втрата …"

"Дуже красивий і добрий, цікавий хлопець, я його звичайно особисто не знаю, через інших осіб, але сумно, якщо йдуть молоді та гідні хлопці, яких і так раз два і все".

"Як важко читати такі новини ... Світла пам'ять. Сил рідним і близьким".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


"Восени бачила тебе, Сергій, з мамою у дворі нашого будинку! Вона так зворушливо тебе обіймала ...! Реву ... Як же так R. I. P."

"Співчуття від серця; нехай Бог втішить - рідних і близьких!"

"На тім боці також своїх людей приємно буде побачити!!! До зустрічі, Воїне!! Честь!"

"Чому з життя йдуть найкращі?? Одвічне питання...Спочивай з миром"

На сторінках гурту Корольова також пом'янули відео з фільму BRUTTO NOSTRA, знятий Дмитром Авдєєвим в 2019 році.

Нагадаємо, 25 лютого помер актор з культового фільму "Ворошиловський стрілок" В'ячеслав Голоднов.

Як повідомляв портал Знай.uа, у 80-річному віці пішов з життя британський актор театру і кіно Рональд Пікап. Він знімався в серіалах "Корона" і "Абатство Даунтон".

Також портал Знай.uа писав, що американський письменник, один з головних поетів біт-покоління Лоуренс Ферлінгетті помер у віці 101 року 25 лютого.