Колишня "віагрянка", учасниця шоу" Танці з зірками "і неймовірна красуня Надія Мейхер в образі монашки з фільму" Скаженого весілля-3 " закликала шанувальників до перегляду фільму, в тому числі на 8 березня.

" #скаженевесілля3 набирає обертів... Хто вже дивився?😉 Що скажете? 🍀Показ у кінотеатрах України" Скаженого весілля-3 " триває. Я зіграла настоятельку жіночого монастиря Капітоліну😉. З дуже цікавим інтригуючим минулим . І не менш привабливим справжнім. ❤️ Запрошую всіх бажаючих!!! Хлопчики, 💪крім квітів для своєї коханої хорошим подарунком будуть квитки на "Скажене весілля 3", - пише Мейхер.

Співачка розповіла, що у фільмі грала настоятельку жіночого монастиря і нагадала, що він ще йде в кінотеатрах, а квитки на картину стануть хорошим подарунком на 8 березня крім квітів.

Фанати прийшли в захват від такого образу жінки, зробили компліменти не тільки красі надії, але і фільму.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Яка гарна настоятелька! Надійка ви красуня🔥 🔥 🔥", "фільм 💣 як і попередні частини!!! Молодці всі!! Побільше таких фільмів!! Я в захваті!! 🔥 👏актори приголомшливі все!!!❤ ️ ", "Фільм супер!) Як і попередні частини", " Море задоволення🔥", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Горбунов з Осадчою влаштували "Скажене Весілля" з Потапом і Надією Мейхер.

Як повідомляв "Знай.ua", стигла красуня Мейхер в "Голос країни" спровокувала фонтан збочених флюїдів.

Також "Знай.uа" писав, що Мейхер перетворилася на монашку і розбурхала уми фанатів.