Новий сезон романтичного реаліті-шоу "Холостяк" здивує зміненими правилами та руйнуванням стереотипів.

5 березня на телеканалі СТБ розпочалась довгоочікувана прем'єра 11 сезону проєкту "Холостяк". Головним героєм став харківський бізнесмен, засновник логістичної компанії - 31-річний Михайло Заливако.

Новий головний холостяк країни готовий руйнувати стереотипи на шляху до своєї мрії - зустрічі з коханням свого життя. Відкрили завісу подій першого випуску 11 сезону в прес-службі каналу СТБ.

Традиційно знайомство Холостяка з учасницями пройде у форматі Першої вечірки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Серед інших учасниць проєкту глядачі познайомляться зі студенткою Анною, бізнес-леді Аллою і екс-дружиною Андрія Богдана Анною.

Анна дуже амбітна, адже вона студентка вишу номер один за версією Financial Times - Бостонського коледжу.

"Я шукаю сильного і відповідального чоловіка, який дозволить мені бути першою леді", - розповідає про мету приходу на проект дівчина.

Алла є досвідченою бізнес-леді і мамою 15-річної доньки.

"Я взагалі дівчинка сильна. Але Холостяк такий хороший!" - поділилася першим враженням від знайомства з головним героєм учасниця.

Колишня дружина екс-керівника Офісу Президента Анна не приховує свого минулого.

"Моїм колишнім чоловіком був Андрій Богдан. Він зробив мені пропозицію через три місяці нашого спілкування. Звичайно ж, я сказала "так", - зізнається вона.

Після знайомства з головним героєм учасниці відправляться в зал, де на них будуть чекати дивани різних кольорів. Біля кожного з них знаходяться таблички з назвами тих людських якостей, які Холостяк вважає важливими в його майбутній обраниці.

Дівчатам потрібно вибрати одну, яка найбільше її описує: "чесна", "розумна", "гарна" чи "авантюрна". Що буде далі - стане для учасниць сюрпризом.

Однією з інтриг залишається - які правила проєкту змінить новий Холостяк.

"Михайло буде ламати стереотипи та змінювати правила. Причому робити це настільки філігранно і елегантно, що я задавався питанням: "А що, так можна було?". З Першої вечірки ніхто не буде чекати, що придумав Михайло, як все буде відбуватися, і так весь сезон! А ще на глядачів чекає дуже багато пристрасті..." - розповів ведучий шоу Григорій Решетник.

Нагадаємо, Михайло Заливако оголосив початок 11 сезону

Як повідомляв портал Знай.ua, Михайло Заливако зізнався, яких жінок уникає у своєму житті

Також Знай.ua писав, новий "Холостяк" Заливако показав тіло, за яке боротимуться дівчатка.