Вже сьогодні, 5 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" стартував новий сезон всіма улюбленого проекту "Холостяк" з Михайлом Заливако.

І на офіційній сторінці телеканалу в соціальній мережі Instagram почали з'являтися публікації, пов'язані з довгоочікуваним шоу і учасницями в ньому. Одна з них стосується успішної жінки-блогерки і маркетолога Надін.

"Надін - блогер і маркетолог, успішна жінка self-made🌺 Вам сподобалося ефектне поява дівчини?👇", - йдеться в публікації на акаунті телеканалу.

"Холостяк", скріншот: Instagram
"Холостяк", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Йоооой🤦🏻♀️де вона тільки не знімалася🤦🏻♀️", "Проектна дівчинка, очікувати чогось серйозного не варто 🤷🏻♀️", "Боже нашоооо ну нааааашооооо🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️", "Піар піар 😂", "Тов і тут вирішила засвітитися🙈", "Брехло ще те, нехай розповість як людей кидала і дурила в Чернівцях😮", "Нехай одразу додому йде", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, Заливако у 11 сезоні "Холостяка" побив всі рекорди: поцілунок в перший вечір. Одна з них стосується першого поцілунку на проекті з дівчиною, яка прийшла з цибулею і стрілами.

Як повідомляв "Знай.ua", українці склали думку про 36-річну Аллу в 11 сезоні "Холостяка": "Чергова я багиня"

Знай.ua писав, новий головний "Холостяк" країни Михайло Заливако змінює правила 11 сезону: вже в ефірі