Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися зі своєю багатотисячною армією шанувальників красивими фото та відео в соцмережі Instagram.

Минулого тижня Тоня відпочивала з чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном на популярному гірськолижному курорті в Буковелі, де вони розважалися з друзями і каталися на лижах. Зараз пара вже повернулася в робочі будні.

5 березня 39-річна зірка привітала своїх батьків із золотим весіллям. Варто зазначити, що Ніна Матвієнко та Петро Гончар одружилися в 1971 році, і прожили разом півстоліття.

Так, на опублікованій фотографії зображене щасливе подружжя. В руках народна артистка України тримає величезний букет червоних троянд, який їй подарував чоловік Петро.

"Золоті мої", - зворушливо підписала знімок Тоня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ніна Матвієнко та Петро Гончар, скріншот з Insta Stories

"Золоте весілля! Вітаю моїх найдорожчих ❤️ Многая вам літа", - привітала батьків донька.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко розчулила подарунком 5-річної доньки Ніни: "Перший букет до 8 березня". Співачка поділилася зворушливою фотографією.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко роззула маму на зворушливій фотосесії: Ніна Митрофанівна не очікувала. Співачка вирішила напередодні 8 березня зробити зірковій мамі чудовий подарунок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян спустив Тоню Матвієнко з гори в "червоній зоні".

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала свою копію, і це не донька: в очах двоїться.