Міські школи на дистанційне навчання вирішили перевести деякі міста України. Повідомляється, що таке рішення набуде чинності з 8 або 15 березня в Одесі, Львові та Ужгороді.

В Одесі учні середніх і старших класів, тобто з 5 по 11 клас навчатимуться дистанційно з 15 березня. А вже з наступного тижня всі класи, в тому числі і молодшу школу, відправлять на канікули.

"Плануємо, що з 15 по 19 березня 5-11 класи навчатимуться Дистанційно, а потім оголосимо канікули для 1-11 класів з 22 по 26 березня. Класи початкової школи також можуть за рішенням батьків і вчителів навчатися дистанційно", - заявили в Одеській міській раді.

Школярі, кар з відео
Школярі, кар з відео

У Львові дистанційне навчання вводять вже наступного тижня, тобто з 9 березня. РЕГІОНАЛЬНА КОМІСІЯ ТЕБ і НС вирішила відправити на дистанційку всі навчальні заклади області 9 березня. Крім того, обласна влада рекомендувала школам почати Весняні канікули з 15 березня.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

З наступного вівторка, 9 березня, на дистанційному навчанні будуть і учні 5-11 класів шкіл Ужгорода. Учні початкових класів продовжать ходити до школи. Дистанційне навчання в ужгородських школах триватиме до 12 березня.

Раніше ми повідомляли, Шмигаль продовжив карантин до 30 Квітня, і це ще не кінець.

Як повідомляв "Знай.uа", Шкарлет пояснив, коли в Україні закінчиться карантин.

Також "Знай.uа" писав, що адаптивний карантин, Україну знову поділять на зони.