З українського міста Полтава, де нещодавно згорів легендарний пам'ятник архітектури - Будинок Дворянського зібрання, прийшли ще одні "гарячі" новини. На цей раз наші читачі можуть спокійно порадіти своїм спостереженням, що в країні одні аптеки, ломбарди, пивнушки та секонд-хенди. (Однак це не зовсім так).

Так, в самому центрі міста на вулиці Шевченка 38, місцеві жителі взяли штурмом секонд-хенд.

Про це стало відомо завдяки новій публікації користувача мережі Twitter "Highlander Freeman".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

У мережі активно поширюється відео, на якому можна помітити, як молоді і не дуже люди вриваються в підвальне приміщення Полтавського Торгового центру "Метрополітен".

Даний ТЦ розташований просто навпроти обласної лікарні ім. Скліфосовського. Тут кілька поверхів з магазинів, офісних приміщень, нічного клубу та підвальних (цокольних) торгових точок.

У цій будівлі магазини "одягу з Європи" постійно змінюються. Однак покупці не зраджують собі і знову влаштували погоню за знижками. Можна помітити, як охорона магазину ледь стримує натовп шопоголіків, які готові вистояти в черзі заради "люксового" одягу за прийнятними цінами.

Не дивно, адже відомі європейські марки багатьом українцям не по кишені, та й магазини далеко не всі хочуть відкривати свої точки в деяких обласних центрах.

Сподіваємося, що це тимчасове питання, і українці зможуть собі дозволити гідні модні речі у себе вдома, а не в Польщі чи Німеччині, працюючи там на речових складах, проливаючи літри поту і піднімаючи економіку чужої країни.

Раніше повідомляли, харків'яни епічно зганьбилися на відкритті АТБ і ледь не задавили пенсіонерку, кадри шабаша.

Як повідомляв Знай.uа, росіяни влаштували жорстоку бійку через пральний порошок, відео.

Знай.uа писав, озвірілі росіяни ледь не знесли магазин через акцію на порошок: епічне відео.