Відомого українського телеведучого Сергія Притулу помітили за непристойністю-він шльопнув по сідницях свою колегу Лесю Нікітюк під час ефіру шоу "Хто зверху?".

Відповідний Відеоролик опублікували фанати в TikTok.

Вже багато років телеведучі Леся Нікітюк та Сергій Притула ділять один знімальний майданчик на шоу " Хто зверху?", в якому змагаються проти один одного разом зі своїми зірковими учасниками. В одному зі старих випусків шоу фанати помітили цікавий момент, який не міг залишитися без уваги.

Справа в тому, що Сергій Притула шльопнув по сідницях співведучу Лесю Нікітюк в той момент, коли їх знімала камера. Він постарався зробити це максимально непомітно, сховавши свою руку за спиною ведучої, проте пильні шанувальники помітили все.

Можливо, це просто було жартом, проте не можна випускати з уваги той факт, що Нікітюк була в досить спокусливому вбранні – коротких чорних шортах і яскраво-рожевій блузці.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

@ukrr_edit2

Перезалив🦋😉 3 админ🌟🦋#сергійпритула #друзья #леділе #лесяникитюк #сергійпритула

♬ оригинальный звук - Ukrr_Edit2

У коментарях фанати розділилися в думках: одні розчарувалися в Притулі як в сімейній людині, а інші почали сприймати цей момент як романтичні відносини.

Нагадаємо, що Сергій Притула здивував дочку експериментом з водою і папером

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк з мамою здивували українців: як дві краплі.

Також Знай.uа писав, що Леся Нікітюк по-народному підійшла до Дня народження коханої жінки: "Без китайської кухні".