Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого яскравого життя. Як професійної, так і особистої.

У Міжнародний жіночий день Світлана Лобода вирішила поділитися не тільки привітанням і красивим фото, але і натякнула, що вона може бути закохана.

" ❤️ нас робить красивими. пам'ятайте це, дівчатка 🙈 зі святом, милі #с8марта💐", - написала Лобода.

До посту вона опублікувала яскраве фото, де позує в червоній сукні по фігурі з глибоким декольте. Загадковий образ вона доповнила витонченими прикрасами і об'ємною укладанням.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз нової публікації Лободи і відзначили її красу і жіночність на цьому фото. Також вони подякували жінці за привітання і побажали їй, щоб всі її мрії збувалися і відзначили, що дуже чекають нових хітів.

"спасибі велике і вас , Світлана зі святом)))", "Світлана Сергіївна, зі святом весни, ніжності і любові❤️"," зі святом Світлана Сергіївна", «Светик, зі святом ❤️спасибі за» рідний " відмінний🎁", " з 8 березня!!!🌷 🌷 🌷 🌷 🌷Здоров'я, щастя, радості, нехай збуваються всі мрії!", "С8 березня красуня❤️❤️❤️❤️❤️", "зі святом Світлана Сергіївна", " зі святом!❤ ️ ", "Спасибі!!! Світлана з цим чудовим весняним святом Вас", " зі Святом Весни і любові! З Міжнародним Жіночим Днем Вас, Світлана Сергіївна! Ми вас дуже любимо! 😍 ", "зі святом, Світлана Сергіївна" , " і вас зі святом Світлана Сергіївна будьте щасливі і чекаємо нових хітів від вас🔥", " Гроші роблять на красивіше 😂", " зі святом вітаю саму жіночну жінку на світі)!", "Зі Святом, Лободюнечка!Любові, щастя, добра! Посміхніться! Ваша посмішка просто бомбічна", "взагалі, це ❤️ змушує нас бачити красу", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Лобода, напившись свого "Молока", вийшла розхристаною на сніг.

Як повідомляв "Знай.uа", Лобода розповіла про неможливі стосунки і розбите кохання, у нього дружина і дитина.

Також "Знай.uа" писав, що Лобода показала те, чого всі так довго чекали.