Весну вважають порою розквіту, оновлення та нових можливостей. Саме тому у цей період слід направляти свою енергію в правильне річище, щоб залучити у своє життя удачу, щастя і багатство.

Як говорять експерти, з настанням весни треба "прокинутися", позбутися від своїх страхів і невпевненості, щоб стати сильнішими і знайти мотивацію. Це добре вдається завдяки новим знайомствам і постановці цілей. Про це пише "Всеукраїнська асоціація пенсіонерів".

Біополе людини навесні зміцнюється і посилюється, а підживлюють його люди з правильною енергетикою, зауважують фахівці. То ж оточуйте себе лише приємними людьми, адже правильне оточення - це вже практично половина успіху в будь-якій справі.

Дружба, фото з відкритих джерел
Дружба, фото з відкритих джерел

Навесні потрібно займатися тим, що приносить максимум задоволення і приємні емоції. А налаштування на правильну хвилю обов'язково залучить у життя багатство та успіх. Для цього необхідно частіше говорити собі й думати про те, що ви гідні цих благ, що ви успішні, цілеспрямовані та готові приймати будь-які дари Всесвіту.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Налаштуйтеся на позитивні думки, а негативних позбувайтеся за допомогою медитації. Крім того, варто звернути увагу на талісмани. Наприклад, у будинку можна поставити Грошове дерево, яке покращуватиме енергетику і відкриватиме фінансові потоки.

багатство, фото Pxhere
багатство, фото Pxhere

Позитивний вплив матиме також фіалка. На початку весни вона особливо сильна, адже активно вбирає в себе позитивну енергію Всесвіту і віддає її людям.

З металів найкраще допомагає залучати успіх та багатство золото, тому що воно пробуджує енергію і мотивує. Для цього жінки можуть носити золоті сережки і ланцюжки, а чоловіки — персні і браслети.

Як зазначили біоенергетики, навесні корисно оновити гардероб та відправитись в подорож. Фахівці пояснюють це тим, що все нове залучає удачу в грошах і любові.

Грошове дерево, фото: кадр з відео
Грошове дерево, фото: кадр з відео

Нагадаємо, Дорофеєва з голим животом зробила свій вибір за спиною у Дантеса: "Кожен з них вражає". Надя Дорофеєва похизувалася обранцями

Як повідомляв портал "Знай.ua", краще за 1001 троянду: українкам подарували квітку з машин до 8 березня. Українкам презентували величезний подарунок з мініавто

Також "Знай.ua" писав, що пацанка Покрищук оголила груди на 8 березня і показала, як святкувати: "Я тобі нагадаю". Анастасія Покрищук звернулася до жінок з нагоди 8 березня