Голова ВРУ розставив всі крапки над "і"

Українці неодноразово висловлювали обурення щодо самовільної поведінки народних депутатів – зокрема, і за недотримання маскового режиму в стінах Парламенту. Це явище стало настільки масовим, що за контроль дотримання карантинних норм взявся і сам Голова Верховної Ради Дмитро Разумков. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Викорінити це неправильне явище: "Всі бачать статистику"

Саме з цієї теми стартувало засідання Погоджувальної ради, що розпочалося 12 квітня об 11:00 в будівлі Парламенту.

"Ви знаєте, що непроста ситуація сьогодні зберігається по державі щодо ковіду – як в Києві, так і в регіонах. Ви всі бачите статистику, тому звертаюся до всіх: треба максимально берегти себе, своїх рідних, тих, з ким ми працюємо. Аби зменшити ризики, пов'язані з коронавірусом", - повідомляє Голова ВРУ Дмитро Разумков.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Разом з тим, Голова Парламенту звернувся і до всіх народних депутатів з вимогою не порушувати масковий режим.

"Використовуйте маски в стінах Верховної Ради. Тому що виглядає трохи дивно: коли ми вводимо закони за відповідальність недотримання маскового режиму, коли приймаємо закони, які передбачають покарання за порушення обсервації, а самостійно демонструємо нігілізм по відношенню до елементарних норм для збереження свого здоров'я і здоров'я оточуючих", - наголосив в ході виступу Дмитро Разумков.

Дмитро Разумков - фото Знай.ua
Дмитро Разумков - фото Знай.ua

З відповідною вимогою Голова ВРУ звернувся і до керівників фракцій.

Саме вони мають додатково обговорити дане правило, аби викорінити "це неправильне явище, яке, на жаль, є практикою в стінах Парламенту".