В Україні порахували, яка кількість жителів країни не вживає алкоголь.

Про це розповіли в телеграм-каналі "Новини.LIVE".

В Україні було проведено соціологічне опитування, метою якого було дізнатися, як часто і що саме з алкогольних напоїв вживають українці.

Що вдалося з'ясувати:

  • 33% українців взагалі не вживають алкоголь;
  • 26% - п'ють кілька разів на місяць;
  • 7% - п'ють кілька разів на тиждень;
  • 1% - п'ють щодня.

Алкоголь, фото Freepik
Алкоголь, фото Freepik

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також вдалося з'ясувати, що чоловіки споживають алкоголь частіше за жінок. Цікаво, що молодь частіше вживає алкогольні напої незалежно від місця проживання.

Найпопулярніші алкогольні напої серед українців-пиво (29%) і вино (36%).

Нагадаємо, що в Україні незабаром ціна на алкоголь може стрімко злетіти вгору - такий документ готують у Кабміні. Згідно з ним, горілка подорожчає на 6%, а вино – до 34%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Не бухай в спеку! Лікарі застерегли любителів "освіжитися" алкоголем. Алкоголь-це отрута для організму, і медики все частіше відзначають, що безпечної дози не існує.

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Україні зростуть акцизи на алкоголь: як зміняться ціни на пиво, вино і горілку. Міністерство фінансів спрогнозувало, як перерахунок акцизів вплине на кінцеву вартість напоїв. З урахуванням того, що його складова коливається від 7,8% до 30,5, подорожчання буде непропорційним підвищенню акцизів.

Також «Знай.иа " писав, що Справжня медовуха: рецепт для цінителів терпкого, але м'якого напою. Алкогольні напої з меду готують вже сотні років. Їх виготовлення почалося приблизно з розвитком бджільництва.