найдешевшим способом потрапити з України в Польщу є не поїздка на автобусі чи автобусі, а переліт. В це досить важко повірити, але це дійсно правда. Тепер вам не доведеться їхати на Інтерсіті, а потім пішки переходити через Шегині (раніше цей спосіб був найбільш дешевим), вам всього лише потрібно полетіти на літаку, купивши квиток на рейс від лоукостера Ryanair.

В системі бронювання ірландської авіакомпанії доступні квитки на прямий переліт з Києва в Бидгощ всього за 4.9 євро в одну сторону. А це говорить про те, що злітати з України в Польщу і повернутися назад можна всього за 9.8 євро. Вартість квитка в одну сторону дійсно дешевше плацкарта по Україні (наприклад, з Одеси до Києва можна доїхати за 173 гривні).

Бидгощ – атмосферне польське містечко, розташований на півночі країни. Він побудований на річці з цікавою назвою Брда. Це не самий відомий польський місто. Він не користується такою популярністю серед мандрівників, як, наприклад, Краків, Варшава або Гданськ. Але Бидгощ – це затишний, цікавий і красивий місто, в якому обов'язково варто побувати. А тим більше з такою вартістю проїзду! Це місто є туристичним центром Польщі з безліччю визначних пам'яток: Быдгощская Венеція, Старе місто, Мірошницький острів і Центральна частина міста з безліччю старовинних костьолів, будівлями в стилі сецесії, цікавими музеями і католицькими святинями.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Квитки по такому привабливому тарифом можна придбати на різні дати з січня по березень. Варто відзначити, що вони доступні абсолютно для всіх – вам не нужо складатися в клубі авіакомпанії.

Перельоти за маршрутом Київ – Бидгощ відбуваються двічі на тиждень – кожну середу та неділю з міжнародного аеропорту Бориспіль в міжнародний аеропорт ім. Ігнація Яна Падеревського.

Квитки можна придбати на офіційному сайті компанії Ryanair або за допомогою сервісів Kiwi, Skyacanner і Fare Fineder. З покупкою не варто зволікати, адже вартість може змінитися в будь-який момент.

"Знай.иа" вже писав про те, як подорожувати без знання англійської мови

А також про видах хостелів та їх особливості

Нагадаємо: як з'їздити в Італію, Австрію та Словаччину за 56 євро