На Вінниччині нещодавно зірвали державний прапор, який встановили громада, напередодні дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

Про це на своїй фейсбук-сторінці написав Ієромонах Максим Чуприна.

Він повідомив, що 28 серпня ввечері був відправлений молебень, на якому благословили дітей на новий навчальний рік, а потім освятили новий прапор, який під спів “Боже великий єдиний” підняли на флагшток діти.

“Всіх дітлахів після молитви пригостили солодощами і фруктами. Вже після богослужіння до храму приїхала поліція зі злочинцем, який напередодні зірвав прапор, і провела відповідні слідчі дії. Злочинцем все таки виявився парафіянин московського патріархату, який після злочину сховав прапор в господарчому смітті на подвір’ї храму.”

Максим Чуприна зазначив, що дуже прикро, коли одні своїм власним життям захищають Україну і її суверенітет, інші знущаються над нашими державними символами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що військовослужбовець ризикував життям, щоб встановити державний прапор.

Як повідомляв Знай.ua, українські патріоти нагадали окупантам про незаконну анексію Криму.

Портал Знай.ua публікував, що генерал розповів про реальну картину в лавах ЗСУ.