Нещодавно під Вінницею молодий хлопець на мотоциклі потрапив у аварію та невдовзі помер. Батьки та брат впевнені, що інша сторона ДТП хоче уникнути покарання.
"Артем водить мотоцикл з 13 років. Він був профі" - говорить батько загиблого хлопця.

За словами рідних, юнак ніколи не порушував правил дорожнього руху. А свідки, відразу після аварії, які бачили момент зіткнення на власні очі, погодились дати свідчення поліції. Але вже за день чомусь думку змінили. "Мабуть, з ними вже провела бесіду інша сторона."

У прес-службі обласної поліції повідомили, що за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження й винуватцю загрожує до 8 років позбавлення волі:

"Попередньо встановлено, що 26-річний водій мотоцикла «Сузукі», здійснюючи маневр обгону, зіткнувся з задньою частиною автомобіля «ВАЗ-2121 Нива», що рухався попереду у попутному напрямку та здійснював маневр повороту. Внаслідок автопригоди водій мотоцикла від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні."

Як повідомляв Знай.ua, поліція досі шукає зухвалого водія, який збив дітей та втік з місця аварії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Знай.ua писав, як у Києві на Столичному шосе сталася аварія за участю пішохода і машини Kia.

Також Знай.ua повідомляв, що аварія під Вінницею забрала життя двох людей.