У Вінниці платник аліментів потрапив у список боржників, хоча сплачував аліменти справно. Про свою ситуацію, у якій звинувачує виконавчу службу, чоловік розповідає для “Електронна книга скарг України”:

"Я дійсно являюся платником аліментів для своєї дитини, і в мене не було боргів по сплаті до тої пори поки не звернувся до даної установи. Звільнившись з роботи я звернувся до виконавця з заявою щоб з мене утримували кошти через центр зайнятості, заяву прийняли сказали що боргів не має і все буде добре."

Але, за словами Андрія Сиренка, виконавиця не направила його заяву, а коли з'ясувалося, що він став боржником, стала погрожувати та ображати.

Чоловік звернувся до начальника служби, але і там отримав лише погрози і крики. Наразі, чоловік у розпачі, і не знає до кого звертатися:

"... Я не знаю що робити далі та куди звертатися, виплати не контролював так як і сам не знав точної суми нарахування, постанову “виконавець” направила до центру зайнятості тоді як я вже більше місяця там не перебував."

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua з 1 липня змінився розмір мінімальних аліментів.

Нагадаємо, Знай. ua повідомляв, що Велика палата ВС вказала як по-новому розраховувати розмір пені за прострочення при виплаті аліментів.

Також, Знай.ua стало відомо, що буде суттєво спрощено процес призначення, перерахунку, виплати пенсій, встановлення надбавок і доплат.