Співробітники податкової міліції у Вінницькій області виявили та припинили незаконну реалізацію зрідженого газу. В ході операції вилучили 10 тонн нелегального пального.

Про це повідомляє головне управління УКРІНФОРМ у Вінницькій області.

Підприємець реалізовував газ без дозвільних документів, пов'язаних з роздрібною торгівлею твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами.

Вартість вилученої продукції приблизно 120 тис грн. Також було вилучено обладнання. Відносно порушника складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення за ч.1 ст. 164 КУпАП. Санкція статті передбачає накладення штрафу від 2000 до 5000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення.

Як повідомляв Знай.ua, раніше у Житомирі сталася масштабна пожежа на газовій автомобільній заправці.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що у Запоріжжі нещодавно на автозаправці "Укргаз" вибухнув газовий балон.

Портал Знай.ua розповідав, що у центрі Тернополя виявили бомбу ФАБ-50 часів Другої світової.