У Вінницькій міській раді затвердили зміни в паркуванні на території міста. Екопарковки “Зелений острів”, “перехоплюючі” паркувальні майданчики та паркінги, а також спеціально обладнані паркувальні майданчики.

Про це йдеться у рішенні «Про затвердження Програми розвитку сфери паркування транспортних засобів на території Вінницької міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки”, яке, майже одноголосно, прийняли сьогодні, 30 серпня, на черговій сесії Вінницької міської ради.

Отже, паркувальних місць у Вінниці стане значно більше. Крім того різновидів місць для паркування також стане відносно більше. Так, крім обладнання вже звичних різних паркувальних майданчиків (на проїзній частині, на відокремлених просторах та спеціально обладнаних) та паркінгів, для водіїв створять “перехоплюючі” паркінги та паркувальні майданчики, а також екопарковки.

І головне нововведення - частина з них (якщо не всі) стануть платними. Наразі невідомо, яка частка паркомісць залишиться безоплатною для всіх категорій населення.

Створювати місця для паркування будуть протягом двох з половиною років – до кінця 2021 року. Почати збираються з центру міста.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua вінничани створили петицію і закликають повернути парковку, яку знесли під час реконструкції кільця.

Нагадаємо, Знай.ua стало відомо, що центр Франківська зміниться до невпізнання.

Як зазначчав Знай.ua, в Одесі підловили чергових автохамів. Горе-водії аби скоротити дорогу спокійно їдуть парками, які призначені лише для пішої ходи.