Вінничанин, який платить аліменти на утримання дитини розповів, як після звернення до Виконавчої служби несподівано став боржником.

“Звільнившись з роботи, я звернувся до виконавця з заявою, щоб з мене утримували кошти через центр зайнятості. Заяву прийняли. Сказали, що боргів не має і все буде добре. І дійсно, все було добре до серпня місяця. Тоді я дізнався, що кошти з мене не утримували та на користь дитині не перераховували”, – розповів чоловік.

Чоловік відправився до свого “виконавця”, та з’ясувалося, що вона не передала заяву у центр зайнятості. Тоді звернувся до вищого керівництва.

“Від начальника служби я знову почув крики та погрози. Навіть телефон заборонив тримати в нього на столі”, – додав чоловік.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Що робити далі та куди звертатися, чоловік не знає.

Як повідомляв Знай.ua, у Липовецькому районі, На Вінниччині, місцеві мешканці скаржаться на газову службу, яка нараховує “незрозумілі” борги та масово відключає газ.

Знай.ua повідомляв, що в Україні з'явився новий величезний штраф по аліментах.

Також Знай.ua розаовів, як на Харківщині через борги може залишитись без газу ціле селище.