У Вінниці п'яний водій отримав шість протоколів порушень, коли хотів обдурити патрульних.

На одній з вулиць міста патрульні помітили автомобіль, у якого не працював один габарит. Інспектори подали водієві сигнал про зупинку, щоб вказати йому на несправність. Водій зупинився на автозаправці, але документів не показав. Потім він сів в автомобіль і почав тікати від поліцейських.

На вулиці Київській патрульні заблокували дорогу і вінничанин мусив зупинитися. Спочатку чоловік не хотів навіть називатися, не те що надавати документи. Потім він почав нецензурно висловлюватися на адресу інспекторів, не реагував на зауваження поліцейських та й взагалі поводився агресивно. Пройти перевірку на алкотестері відмовився. Коли охоронці порядку вказали водієві на порушення, які він вчинив, чоловік почав запевняти всіх, що він взагалі не їздив, а був удома.

Після встановлення особи порушника патрульні склали на нього шість адміністративних матеріалів: за керування автомобілем у нетверезому стані; незупинку на вимогу поліцейських; за те, що так і не пред’явив жодних документів; за те, що чинив злісну непокору, та за дрібне хуліганство.

Як раніше повідомляв Знай.ua, в Івано-Франківську велосипедист загинув під колесами легковика, за кермом якого перебував 20-річний водій у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також, Знай.ua розповідав, що нещодавно вночі неадекватний водій влаштував стрілянину посеред вулиці, а потім втік з місця події.

Знай.ua писав, що у Вінницькій області на автотрасі Ладижин - Лукашівка сталося ДТП в результаті якого загинуло двоє людей.