Анатолій Фартушняк написав першу пісню для ансамблю «Смерічка». Називалася вона “Сніжинки падають” . У молоді роки поет товаришував з Василем Зінкевичем, Левко Дутківським. Втім, найбільше дружив з Назарієм Яремчуком.

Майстер поетичного слова, пан Анатолій планував організувати вечір до 50 річниці зіркового ансамблю. Вірш "Високо в горах стою" Фартушняк присвятив саме ювілею "Смерічки". Його ще ніде не друкували. Поетичні рядки передав Левку Дутківському. Жаль, що нова пісня звучатиме уже без автора вірша.

Василь Джуран, голова спілки письменників Буковинського краю, один з тих, з ким підтримував стосунки Анатолій Фартушняк не так давно презентував книжку “Крила моєї долі” у Чернівцях. Але автор вже почувався не добре “Моє серденько мене не пустило”, - пояснював свою причину відсутності на презентації пан Анатолій.

Редактор газети “Бершадський край”, повідомив:

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

“У пам'ять про нашого щирого друга організуємо творчий вечір-спогад. Можливо, запросимо на скайп-зв'язок Василя Джурана, Левка Дутківського, доктора філології Богдана Мельничука, гарного знайомого Фартушняка ще з років їхньої молодості.”

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що онука Софії Ротару засліпила Нью-Йорк українською вродою.

Знай.ua розповів, що у США зняли фільм про найбільшу трагедію українського народу.

Як повідомив Знай.ua, нещодавно у Дніпрі зупинилося серце педіатра Дніпропетровської ЦРЛ Молодана Віктора Васильовича.