У Вінниці 30 серпня побили головного редактора інтернет-видання «Вежа» Андрія Качора. Це вже другий поспіль напад на журналіста. Нападник наніс журналісту кілька ударів, про що потерпілий написав у соцмережі:

“Майже відразу сильний удар в голову і далі я вже не дуже пам’ятаю. Отямився, побачив групу людей, які бігли в ніч через перехрестя”.

- Добрий вечір. Ви Андрій Качор? - Так - Це Ви про Шарія писали? - Так Майже відразу сильний удар в голову і далі я вже...

Geplaatst door Andriy Kachor op Zaterdag 31 augustus 2019

Потерпілий звернувся у поліцію, де вже знаходиться інше кримінальне провадження по погрозах. Відомості про правопорушення внесли Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також правоохоронці повідомили, що установили особу нападника.

"Проведеними розшуковими діями оперативники встановили особу зловмисника, ним виявився 27-річний житель обласного центру. … В рамках кримінального провадження встановлюються всі обставини правопорушення. Остаточна правова кваліфікація події буде надана після проведення всіх необхідних слідчих дій", - йдеться в повідомленні ГУ НП у Вінницькій області.

Як повідомляв Знай.ua у Москві відверто розмріялись про відкриту пропаганду на українських радіоканалах.

Знай.ua розповідав, що українці зловили в Німеччині "ДНРівця".

Нагадаємо, Знай.ua писав, як у перший день осені 2019 року найавторитетніші світові видання, в тому числі Le Figaro, Washington Post, El Mundo і Die Welt вийшли у тираж з обкладинками 1939 року.