Незабаром, 5-6 вересня у виправній колонії смт Піщанки на Вінниччині відбудеться спеціальне антитерористичне тренування. Його проведуть під егідою Координаційної групи Антитерористичного центру Управлінні СБУ у Вінницькій області.

Пресцентр УСБУ інформує, що навчання будуть максимально наближені до реальних. Їх учасниками стануть підрозділи СБУ, Збройних Сил України, Держприкордонслужби, Нацполіції, Держслужби надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, Державної кримінально-виконавчої служби. З місцевих долучаться представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування.

Тож, СБУ просить мешканців та гостей регіону із розумінням поставитися до можливих незручностей на період проведення тренування.

На окремих ділянках Піщанського району можливе тимчасове запровадження особливого режиму - обмежено рух автотранспорту і пішоходів, перевірка документів, огляд автомобілів тощо.

Як повідомляв Знай.ua, сьогодні двоє нардепів влаштували бійку в ресторані.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Знай.ua розповів, що за припущеннями Telegram-канал Шептун, Анатолій Матіос може стати головою департаменту "К" СБУ.

Знай.ua стало відомо, що нещодавно СБУ накрила "солідну рибу" на Прикарпатті.