Вранці 31 серпня у Вінниці 21-річний студент-першокурсник одного з місцевих вузів схопив крадія велосипедів.

Хлопцеві вдалося не тільки зафіксувати вчинення злочину на свій мобільник, але і організувати погоню за зловмисником, наздогнати його і передати поліції з повним "набором" доказів участі в злочині.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, студент став свідком того, як викрадається велосипед у дворі багатоповерхівки. Він зняв крадіжку на телефон.

Коли зловмисник намагався виїхати на викраденому велосипеді, студент втрутився. Хлопець наздогнав злодія і попросив перехожих викликати наряд поліції.

Слідчо-оперативній групі залишилося тільки задокументувати подію і в наручниках доставити затриманого у відділення поліції.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Затриманому оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що загрожує покаранням до 6 років позбавлення волі.

Як повідомляв Знай.ua У Києві за рік роботи системи велопрокату Nextbike вкрали до десяти велосипедів.

Знай.ua повідомляв, що у Вінниці накрили знахабнілого злодія, залишав українців без коліс.

Також Знай.ua розповідав, що у Мелітополі злодій намагався втекти від копів на двох колесах.