У вівторок, 3 вересня, Генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав наказ про звільнення з посади прокурора Вінницької області В’ячеслава Соколового.

Про це проінформувів відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Крім Вінницької, Рябошапка також підписав накази про звільнення з посад прокурорів Житомирської, Одеської та Черкаської областей.

На сайті ГПУ не обґрунтували за які "заслуги" з посади йде Соколовий.

"На зустрічі з представниками громадськості Черкащини під час робочої поїздки президента України Володимира Зеленського до регіону, деякі учасники розмови скаржилися на роботу прокурора області. Також, перебуваючи на Житомирщині, президент України наголошував на неналежній роботі органів прокуратури регіону, зокрема в питаннях протидії нелегальному видобутку бурштину", – інформують речники ГПУ.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що В’ячеслав Соколовий очолював обласну прокуратуру з квітня 2014 року та був нагороджений нагрудним знаком «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» ІІ ст.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що львів'яни повстали проти нового глави Нацполіції, назріває бунт.

Як повідомив Знай.ua, Рябошапка "обезголовив" прокуратуру Одещини.

Також Знай.ua повідомляв, що Рябошапка звільнив Матіоса, в мережі показали наказ.