Запобіжний захід тримання під вартою, на період досудового розслідування, змінили на домашній арешт у нічний час доби.

Вінницькому поліцейському, Сергію Пивовару, якого підозрюють у вбивстві підприємця Олександра Комарніцького, змінили запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт у нічний час доби на період досудового розслідування. Про це повідомляє "Вежа".

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань, раніше повідомило, що "працівник Київського відділення поліції Вінницького ВП, перебуваючи на службі запропонував громадянину бути присутнім у якості понятого під час проведення слідчих дій. Однак, громадянин спровокував конфлікт із працівником поліції та намагався вступити з правоохоронцем в сутичку. Як наслідок, у результаті конфлікту поліцейський відштовхнув громадянина та він упав на асфальтне покриття й отримав тілесні ушкодження. Після цього громадянин був доставлений і госпіталізований до міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги з численними черепно-мозковими травмами".

Олександр Комарніцький помер 23 червня, не приходячи до тями.

З формулюванням правоохоронців не згодні знайомі Олександра Комарніцького, вони характеризують загиблого, як надзвичайно врівноважену людину, яка ніколи б не спровокувала сутичку, тим більше – з поліцейськими. Наголошують і на тому, що Комарніцький отримав численні переломи, що навряд чи могло статися просто при падінні від поштовху.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Підозрюваний поліцейський Сергій Пивовар – успішний спортсмен-самбіст.

Раніше, 3 липня, суд вирішив, що підозрюваного утримуватимуть під вартою протягом 60 діб (до 19 серпня) без права на внесення застави (ще раніше суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту).

За клопотанням підозрюваного 6 серпня 2019 року ухвалою слідчого судді Хмельницького міськрайонного суду було змінено запобіжний захід з тримання під вартою на запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з зобов’язанням останнього прибувати до слідчого, прокурора, суду, слідчого судді за кожною вимогою.

19 серпня, Хмельницький міськрайонний суд (розслідуванням займається Державне бюро розслідувань, територіальне управління якого розташоване в Хмельницькому) переглянув міру запобіжного заходу для Сергія Пивовара (прокурор клопотав про продовження терміну домашнього арешту). Врешті було ухвалення рішення про новий запобіжний захід – домашній арешт в нічний час доби (з 22:00 до 6:00). Строк домашнього арешту визначено в межах строків досудового розслідування, яке ухвалою слідчого судді від 15 серпня 2019 року продовжено до шести місяців.

Підозрюваного також зобов’язали "утримуватися від спілкування зі свідками в даному кримінальному провадженні та спілкуватися з ними не інакше як в присутності слідчого, прокурора, суду".

Як повідомляв Знай.ua, харківський коп встановив рекорд хамства.

Нагадаємо, що Знай.ua розповів, як одеські копи зупинили неадеквата.

Знай.ua розповідав, як запорізький коп влаштував шоу на дорозі.