На автодорозі, яка сполучує Немирів та Могилів-Подільський, біля села Хоменки Шаргородського району, вночі 7 вересня сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули двоє молодих людей.

Відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області повідомляє:

"19-річний водій мотоцикла "Днепр-11" не впорався з керуванням та виїхав за межі дороги. У результаті аварії він та його 18-річна пасажирка загинули на місці події."

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України у якій йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого. Загиблими виявились жителі Шаргородського району. Наразі слідчі встановлюють причини та обставини автоп ригоди.

Як писав Знай.ua, жахлива ДТП під Києвом забрала чотири життя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що маршрутник перетворив поїздку бабусі на пекельну катівню.

Також, Знай.ua розповів, як жахлива ДТП під Тернополем обірвала два життя.